Despre Regency Imobiliare Brasov

Regency Imobiliare este compania de consultanță imobiliară înființată în 2011, specializată în promovarea, comunicarea, intermedierea și vânzarea de imobile. Oferim consultanță personalizată clienților care vor să vândă sau să cumpere un imobil, dar nu au timpul sau cunoștințele necesare prospectării pieței.

Regency îți pune la dispoziție un consultant personal, dedicat nevoilor specifice pe care le ai cu care vei putea ține legătura și care va face toate eforturile necesare încheierii tranzacției.

În funcție de pachetele de servicii pe care le-am alcătuit, clienții pot alege să cumpere o proprietate pe care au văzut-o pe site-ul nostru sau să facă un tur complet al pieței, împreună cu unul dintre profesioniștii Regency. Asigurăm un comision zero pentru proiectele speciale Regency și un comision minim pentru celelalte proprietăți, în funcție de pachetul de servicii ales.

Comisionul perceput de Regency include o serie de servicii și beneficii unice pe piața din Brașov: transport gratuit la și de la proprietate, consultanță finanțare, juridică, de evaluare, contabilă, suport în negociere, analiză comparativă ș.a..

Serviciile Regency se adresează următoarelor categorii de clienți:

 • Persoanele fizice care doresc să achiziționeze / închirieze un imobil de orice fel
 • Persoanele fizice care doresc să vândă / închirieze imobilul pe care îl au în proprietate
 • Afacerile de orice tip și dimensiune care caută să închirieze / achiziționeze un spațiu comercial, logistic sau de producție
 • Oricine dorește să cumpere / închirieze / vândă un anumit tip de proprietate deosebită (pădure, hotel, pensiune, vilă de lux etc) și care are nevoie de un consultant dedicat acestui scop
 • Dezvoltatorii imobiliari care doresc reprezentarea, promovarea și vânzarea complexului rezidențial pe care îl dezvoltă

Misiunea Regency

Regency Imobiliare și-a propus să devină, încă de la apariție pe piață, cea mai importantă companie de consultanță imobiliară din Brașov, cu focus pe oferirea de servicii extinse către clienți: identificarea celei mai bune oferte, tururi de piață, analize comparative, evaluări corecte, prezentarea tuturor posibilităților de vânzare sau achiziție, suport în finanțare, negociere, construcție / reamenajări, mutări.

Filosofia Regency

Regency își implică toate resursele pentru a înțelege nevoile clientului în cele mai mici detalii și pentru a le satisface. Regency înseamnă apropiere personală față de clienți, iar o tranzacție realizată de Regency nu începe cu vizitarea proprietății și nu se termină odată cu transferul banilor. Filosofia Regency promovează valori precum sinceritate, responsabilitate, eficiență, atenția față de nevoi, profesionalism, deschidere.


Elemente care ne diferențiază

 • Consultanță imobiliară extinsă și personalizată: se vor culege și analiza toate informațiile relevante despre nevoile clientului și, în funcție de pachetul de servicii ales, oferim suport customizat, inclusiv tururi de piață, suport în negociere și finanțare.
 • Promptitudine și transparență: clientul va primi prompt toate informațiile necesare pentru luarea unei decizii – acte, poze, oferte comparative, detalii, prețuri.
 • Asistență gratuită în diverse domenii, prin intermediul parteneriatelor pe care le avem: finanțare, juridic, evaluări, contabil, marketing, afaceri.
 • Recomandări în cazul unor nevoi specifice: transport marfă (mutări), constructori, profesioniști, electricieni, instalatori, designeri de interior.
 • Menținerea relației cu părțile implicate post-tranzacție.
 • Transport gratuit pentru vizionări la și de la proprietate.
 • Clauza "garanția tranzacției": dacă într-un timp stabilit de comun acord, Regency Imobiliare nu efectuează tranzacția la care s-a angajat, compania nu va percepe comision după aceast termen.
 • Clauza "banii înapoi": în cazul în care, pe o anumită perioadă a tranzacției (stabilită de comun acord), contractul nu se respectă de către proprietar, compania Regency Imobiliare se angajează să găsească cumpărătorului/chiriașului un alt imobil, fără perceperea unui onorariu suplimentar.
 • Comision ZERO în cadrul proiectelor speciale Regency: Ansambluri Rezidențiale și Proiecte de Terenuri (în funcție de pachetul ales).

Office Regency

Suport clienti
0268 421.398
0766 281.003
office@regency-imobiliare.ro

Contact