Rezultatele cautarii tale

Apartamente noi – Premiere Residence la Regency

Postat de Alex Vacaru in data de 23 mai 2018
| 0

Săptămana aceasta la Regency Brașov am preluat  în reprezentare un nou proiect de apartamente noi –  Ansamblul Rezidențial Premiere Residence T7.  Este cel de-al 6-lea proiect rezidențial aflat în reprezentare în portofoliul Regency, echipa noastră asigurînd tot suportul necesar pentru realizarea campaniilor de marketing, implementarea lor și vânzarea activă a proiectului.

Cel de-al 7-lea proiect marca Premiere Residence propune un ansambu de apartamente noi destinat oamenilor ce își doresc un stil de viață modern și activ și care își caută o locuință cu spații generoase, funcțională, cu finisaje și dotări de calitate.
Proiectul este format dintr-un bloc de locuinte cu Subsol+Parter+6 Etaje fiind compus din 45 de apartamente, cu 1, 2 si 3 camere, boxe de depozitare la subsol, dar și locuri de parcare subterane sau supraterane.

Proiectul Premiere Residence T7, este primul ansamblu rezidențial din cartierul Triaj, fiind amplasat, pe strada Fundătura Hărmanului nr. 174 A. Departe traficul intens, aglomerație și ambuteiaje, departe de șantiere, buldozere, zgomot și praf, Premiere Residence oferă o poziționare ideală pentru locuit, zona fiind conectată la toate punctele de interes esențiale (școli, grădinițe, magazine transport în comun)

Apartamentele sunt gândite pragmatic și beneficiază de spații largi, generoase, compartimentate pe structura decomandată, acestea fiind proiectate să ofere maximum de funcționalitate și confort.

Prețurile pornesc de la 36.000 Euro, TVA 5 % inclus, sau de la 822 Euro/mp.

Puteți vedea mai multe detalii pe pagina dedicată Proiectului sau pe site-ul Premiere Residence.

Totodată daca doriți informații suplimentare și o vizită la proiect îl puteți contacta pe colegul nostru Alin Olaru 0724 584.066.