Rezultatele cautarii tale

Despre Regency Imobiliare

Regency Imobiliare este compania de consultanță imobiliară înființată în 2011, cu sedii în Brașov și București, specializată în promovarea, comunicarea, intermedierea și vânzarea de imobile. Oferim consultanță personalizată și integrate clienților care vor să vândă sau să cumpere un imobil, să dezvolte proiecte, dar nu au timpul sau expertiza necesare prospectării pieței.

Regency îți pune la dispoziție un consultant personal, dedicat nevoilor specifice pe care le ai cu care vei putea ține legătura și care va face toate eforturile necesare încheierii tranzacției.

În funcție de pachetele de servicii pe care le-am alcătuit, clienții pot alege să cumpere o proprietate pe care au văzut-o pe site-ul nostru sau să facă un tur complet al pieței, împreună cu unul dintre profesioniștii Regency. Asigurăm un comision zero pentru proiectele speciale Regency și un comision minim pentru celelalte proprietăți, în funcție de pachetul de servicii ales.

Comisionul perceput de Regency include o serie de servicii și beneficii unice pe piață: transport gratuit la și de la proprietate, consultanță finanțare, juridică, de evaluare, contabilă, suport în negociere, analiză comparativă ș.a..

Încurajăm și punem în aplicare fără excepție etica de business. Cunoaștem riscul de a fi mereu puși la îndoială, tocmai de aceea îndemnăm toți clienții să nu accepte compromisuri dincolo de limita legii sau a bunului simț. Dar și să ne semnaleze eventualele derapaje ale consultanților și ale celorlalte părți implicate.

Ne iubim meseria și dorim ca totul să decurgă transparent și cu zâmbetul pe buze.