Rezultatele cautarii tale

Despre Regency

Regency Imobiliare este compania de consultanta imobiliara in 2011, specializata in promovarea, comunicarea, intermedierea si vanzarea de imobile. Oferim consultanta personalizata clientilor care vor sa vanda sau sa cumpere un imobil, dar nu au timp sau cunostintele necesare prospectarii pietei.

Regency iti pune la dispozitie un consultant personal, dedicat nevoilor specifice pe care le ai cu care vei putea tine legatura si care va face toate eforturile necesare incheierii tranzactiei.

In functie de pachetele de servicii pe care le-am alcatuit, clientii pot alege sa cumpere o proprietate pe care au vazut-o pe site-ul nostru sau sa faca un tur complet al pietei, impreuna cu unul dintre profesionistii Regency. Asiguram un comision zero pentru proiectele speciale Regency si un comision minim pentru celelalte proprietati, in functie de pachetul de servicii ales.

Comisionul perceput de Regency include o serie de servicii si beneficii unice pe piata din Brasov: transport gratuit la si de la proprietate, consultanta finantare, juridica, de evaluare, contabila, suport in negociere, analiza comparativa s.a.