Rezultatele cautarii tale

Ansamblu Rezidential Carpatilor Residence

Descriere

Amplasat într-una dintre cele mai atrăgătoare zone din Brașov, proiectul Carpaților Residence reprezintă oportunitatea perfectă de a locui într-un apartament nou, cu finisaje moderne și de calitate într-o locație care îți permite să rămâi conectat cu toate lucrurile ce contează pentru tine.
Proiectul este amplasat pe strada Carpaților nr. 17, la intrarea în cartierul Răcădău, lângă fostul club Hacienda. Este aproape de toate zonele de interes (școli, grădinițe, spital, hypermarket, parcuri, instituții), Centrul Istoric al Brașovului fiind la doar 10 minute distanță.

Cele 48 apartamente sunt dispuse pe 8 etaje și beneficiază de suprafețe generoase, structuri decomandate, geamuri mari ce permit lumina naturală să pătrundă, spații de depozitare și parcări private, fiind proiectate să îți ofere maximum de funcționalitate și confort. Carpaților Residence a fost conceput în linii moderne dar funcționale, astfel încât să se încadreze în peisajul specific zonei dar și să ofere proprietarilor liniște, discreție și confort.
Ansamblul de apartamente este gândit ca un refugiu care să facă legătura dintre zona urbană activă și intens circulată cu frumusețea cadrului natural specifică zonei Răcădău.
Apartamente superbe, o locație unde îți va face plăcere să-ți trăiești viața și cel mai bun raport calitate /preț, acestea sunt câteva din avantajele Carpatilor Residence.

Apartamente disponibile: 4 din 49

Caracteristici

ID: 30980
ID CRM: 3050493
Ultima actualizare: 14-08-18 14:29
Pret Constructie: 60000
Subcategorie: apartament
An Constructiei: 2017
Disponibilitate(data): 2018-03-01
Disponibilitate: la predare

Detalii

investitie
tva aplicat

Alexandru Vacaru

Consultant Imobiliar/Managing Partner
+40.268.421.398
+40.723.072.812
alex@regency-imobiliare.ro
facebook.com/alex.vacaru
alex.vacaru

Contacteaza-ma