Rezultatele cautarii tale

Apartament 3 camere Duplex, Europe Residence comision 0%

125.000 euro

1.180 euro/mp

Descriere

Iti propun la vanzare un apartament cu 3 camere deosebit amplasat pe strada Avram Iancu in Ansamblul Residential Europe Residence. Apartamentul ofera un grad de confort sporit fiind dispus pe o structura de tip duplex (2 niveluri) si beneficiaza de o suprafata generoasa de 110 mp utili. Este amplasat la etajele 8 si 9 ale cladirii din care face parte, avand o orientare sud-vestica ceea ce ofera o priveliste splendida asupra Centrului Vechi, asupa Tampei si Cetatea Brasovului.
Compartimentarea de tip duplex ofera o delimitare ideala a zonei de zi fata de zona de noapte, la parter apartamentul fiind format din living cu bucatarie si loc de luat masa, hol, debara si o baie de servici, in timp ce la nivelul superior se gasesc cele 2 dormitoare, o baie cu jacuzzi, hol si o debara.

Apartamentul te intampina cu o atmosfera calda, familiara, amenajarile si dotarile fiind concepute impreuna cu un designer de interior.
Locuinta se vinde mobilata si utilata complet, mai putin lucrurile personale ale proprietarilor. Toate lucrurile si electrocasnicele sunt de calitate, bucataria este realizata la comanda, zona de gatit fiind amenajata tip insula cu plita electrica.

Apartamentul dispune de contorizare separata pentru toate utilitatile, cele 2 dormitoare avand instalate inclusiv aparate de aer conditionat.
Blocul din care face parte locuinta beneficiaza de supraveghere video si paza 24/24 oferind totdata conditii moderne, fiind construit in 2008.

Confortul oferit, compartimentarea, finisajele, dotarile si locatia sunt punctele forte ale acestui apartament.

Fie ca doresti o locuinta pentru tine si familia ta in care sa te simti confortabil sau doresti sa faci o investite imobiliara profitabila, apartamentul prezentat reprezinta cu siguranta o optiune pe care trebui sa o iei in considerare.

Te invit sa ma contactezi pentru o programa o vizita!
COMISION 0 %!

Caracteristici

ID: 55117
ID CRM: 3705290
Ultima actualizare: 11-03-19 11:57
Pret: 125,000 euro
Pret/mp: 1180 euro
Suprafata Utila: 132 m2
Camere: 3
Bai: 2
Subcategorie: apartament
Compartimentare: decomandat
Etaj: 8
Nr. Etaje: 9
Compartimentare: decomandat
Usa Intrare: metal
Izolatii Termice: 1
An Constructiei: 2008
Partitionare: lux
Disponibilitate: urmeaza a fi convenit
Nr. De Referinta: 3650077
Conditie: Nou

Detalii

fara sarcini
cadastru
scara interioara
semineu
frigider
masina de spalat vase
masina de spalat rufe
apa
interfon
climatizare
catv
acces internet
lift
izolatii termice
satelit
curent
intabulare

Alexandru Vacaru

Consultant Imobiliar/Managing Partner
+40.268.421.398
+40.723.072.812
alex@regency-imobiliare.ro
facebook.com/alex.vacaru
alex.vacaru

Contacteaza-ma