Rezultatele cautarii tale

Proprietate exclusivista Aparatorii Patriei

299.000 euro

685 euro/mp

Descriere

Vă propunem la vânzare o vila deosebita amplasata intr-o zona linistita din cartierul Aparatorii Patriei, la nu mai mult de 20 de minute de Piata Unirii, avand acces facil la mijloacele de transport – metrou, RATB.
Vila dispune de spatii generoase atat la parter cat si la etaj, mansarda sau subsol – living mare cu spatiu de birou, 4 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si baie, 3 bai si 2 grupuri sanitare, sala de sport la subsol, 3 spatii de depozitare, o bucatarie inchisa la parter si o bucatarie inchisa pentru gatit la subsol, camera tehnica, 4 balcoane, 2 terase si un garaj subteran incalzit . Proprietatea beneciază de un teren în suprafață de 815 mp ce permite accesul auto, curtea fiind amenajată cu zone verzi, spațiu grătar și foișor.
Imobilul este o constructie solida cu finisaje de cea mai buna calitate. casa este izolata si dispune de centrala proprie.
Vila face parte dintr-un imobil tip duplex existand posibilitatea achizitiei intregii cladiri.
Spatiul si compartimentarea acestuia, permit utilizarea atat in scop rezidential cat si pentru activitati comerciale (scoala privata, birouri, gradinita, clinca, camin pentru batrani etc)
Comision cumparator 0 %. Va asteptam cu drag acasa! Vă propunem la vânzare o vila deosebita amplasata intr-o zona linistita din cartierul Aparatorii Patriei avand acces facil la mijloacele de transport – metrou, RATB.Vila dispune de spatii generoase atat la parter cat si la etaj, mansarda sau subsol – living mare cu spatiu de birou, 4 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si baie, 3 bai si 2 grupuri sanitare, sala de sport la subsol, 3 spatii de depozitare, o bucatarie inchisa la parter si o bucatarie inchisa pentru gatit la subsol, camera tehnica, 4 balcoane, 2 terase si un garaj subteran incalzit . Proprietatea beneciază de un teren în suprafață de 815 mp ce permite accesul auto, curtea fiind amenajată cu zone verzi, spațiu grătar și foișor.Imobilul este o constructie solida cu finisaje de cea mai buna calitate.Vila face parte dintr-un imobil tip duplex existand posibilitatea achizitiei intregii cladiri.Spatiul si compartimentarea acestuia, permit utilizarea atat in scop rezidential cat si pentru activitati comerciale (scoala privata, birouri, gradinita, clinca, camin pentru batrani etc)Comision cumparator 0 %.Vă propunem la vânzare o vila deosebita amplasata intr-o zona linistita din cartierul Aparatorii Patriei avand acces facil la mijloacele de transport – metrou, RATB.Vila dispune de spatii generoase atat la parter cat si la etaj, mansarda sau subsol – living mare cu spatiu de birou, 4 dormitoare din care unul matrimonial cu dressing si baie, 3 bai si 2 grupuri sanitare, sala de sport la subsol, 3 spatii de depozitare, o bucatarie inchisa la parter si o bucatarie inchisa pentru gatit la subsol, camera tehnica, 4 balcoane, 2 terase si un garaj subteran incalzit . Proprietatea beneciază de un teren în suprafață de 815 mp ce permite accesul auto, curtea fiind amenajată cu zone verzi, spațiu grătar și foișor.Imobilul este o constructie solida cu finisaje de cea mai buna calitate.Vila face parte dintr-un imobil tip duplex existand posibilitatea achizitiei intregii cladiri.Spatiul si compartimentarea acestuia, permit utilizarea atat in scop rezidential cat si pentru activitati comerciale (scoala privata, birouri, gradinita, clinca, camin pentru batrani etc)Comision cumparator 0 %.

Caracteristici

ID: 31054
ID CRM: 3053322
Ultima actualizare: 31-01-18 11:31
Pret: 299,000 euro
Pret/mp: 685 euro
Suprafata Utila: 437 m2
Suprafata Totala: 815 m2
Camere: 5
Bai: 5
Hypermarket(ml): 1
Suprafata Construita: 437
Spital(ml): 1
Subcategorie: casa dubla
Scoala(ml): 1
Mall(ml): 1
Nr. Etaje: 1
Usi Interior: lemn
Invelitoare Acoperis: tigla
Ferestre: pvc
Pereti: vopsea lavabila
Podele: parchet
Bucatarie: mobilata
Usa Intrare: metal
Sistem Incalzire: centrala imobil
Podele: parchet
Izolatii Termice: acoperis si pereti izolati
Structura Rezistenta: beton
Baie: sala baie
An Constructiei: 2008
An Renovare: 2015
Nr. Fronturi: 2
Front Stradal: 22
Fatada: tencuiala
Invelitoare Acoperis: tigla
Drum Acces: asfaltate
Parcare Interioara: 1
Adancime Teren: 35
Disponibilitate: imediat
Conditie: Proprietate foarte buna

Detalii

terasa
garaj
gradina
parcare
investitie
tva aplicat
cadastru
parcare interioara
scara interioara
frigider
masina de spalat vase
masina de spalat rufe
uscatorie
apa
canalizare
gaz
sistem de alarma
usa securizata
interfon
video interfon
climatizare
acces internet
satelit
curent
intabulare
autorizatie de constructie
imprejurimi hypermarket
imprejurimi scoala
imprejurimi spital
imprejurimi mall

Sorina Popescu

Consultant Imobiliar/Managing Partner
+40.731.444.888
sorina@regency-imobiliare.ro
facebook.com/sorina.popescu
agent.skype

Contacteaza-ma