header_image

Suport pentru dezvoltatori imobiliari

Dorim să ne punem în acțiune toate cunoștințele și experiența acumulată în imobiliare, marketing, branding și vânzări.

Rezultatele cautarii tale

Suport pentru dezvoltatori imobiliari

Dorim să ne punem în acțiune toate cunoștințele și experiența acumulată în imobiliare, marketing, branding și vânzări.

Înaintea unei investiții majore orice dezvoltator vrea să știe care este potențialul proiectului pe care dorește să îl realizeze. Cine sunt clienții cărora se adresează, cât de ușor finanțează băncile dar și care sunt prețurile pieței, ale concurenței și cât sunt dispuși clienții finali să investească. Acestea sunt întrebările la care Regency găsește răspunsuri rapide care să aducă rezultate pe termen lung, cu riscuri minime.

Specialiștii în branding cu care colaborăm ne ajută la dezvoltarea identității vizuale și online a proiectelor. Dar mai ales la identificarea mesajelor potrivite, care să facă diferența, care să poziționeze corect pe piață proprietatea pe care o reprezentăm.

Consultanța Regency pentru dezvoltatori are 3 componente:

1. Promovare imobiliară

Personalizăm planul de comunicare în funcție de caracteristicile fiecărui proiect. Oferim servicii complete de promovare online și offline, participare la târguri de profil, semnarea de parteneriate strategice, relația cu furnizorii, prezentări, evenimente de PR.

2. Suport în vânzări

Putem aloca un project manager care să se asigure că obiectivele de vânzare sunt îndeplinite. Echipa noastră de vânzări prezintă ofertele, ține legătura cu clientul (inclusiv după tranzacție) se asigură că toate informațiile sunt transmise corect și face toate demersurile necesare finalizării tranzacției.

3. Consultanță imobiliară integrată

Toate serviciile Regency (cercetare, branding, promovare, vânzare) sub aceeași umbrelă, cu coordonarea Regency și cu furnizori agreați, toate acestea pe baza unor obiective stabilite împreună cu beneficiarul. În cazul proiectelor complexe (inclusiv de terenuri), Regency oferă suport în relația cu terții: administrația fiscală, constructori, documentații tehnice (PUZ, PUD), documentații cadastrale și dezmembrări.